7 thoughts on “En underbar start på ett år ♥

   • Jag tycker att det är synd att du är rädd för hundar, i Sverige är det faktiskt sällsynt med arga hundar, men vet att det är vanligt i andra länder i världen. Inte ens polisens hundar är farliga annat än på kommando. Den hundförande polisen har hunden som sin egen på fritiden, och som familjemedlem. Ett tips till dig om du vill ha kontakt med en vovve, fråga ägaren, och klappa aldrig en hund ovanpå huvudet det första du gör, klappa på kinderna istället så känner inte hunden att du försöker dominera den. Jag har själv bara blivit biten en gång, och det var familjens första hund, en Tax, som inte gillade katter. Han skulle hugga katten, men jag stoppade in handen i munnen för att rädda katten. Min första egna hund hette Ludde, och var en Schäfer, därefter en blandning av Schäfer, och Dobermann som hette Zorro, och sedan en Alaskan Malamuth som hette Tanja, och sedan Chessie som var Schäfer, och nu Aramis som du sett bild på.
    Svante

    Like

    • Verkligen, det är väldigt sällsynt. Oj, jag har aldrig blivit biten av en hund men i mitt hemland fanns det alltid hundar på gatorna. Jag tog en gång hand om en liten hund som bodde på gatan. Jag kom aldrig i närheten av honom men lämnade brödsmulor och mjölk åt honom. Men sedan försvann han 😦
     Vad roligt, du verkar verkligen tycka om hundar 😀
     Zuzu Rabi

     Like

 1. Svante och Skvitt är förnuftiga personer med både hjärta och hjärna. Är glad över att ha dem som bloggvänner – och glad för att även du har dem som följeslagare nu.

  Kao

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s