Vad tycker ni?

images

Jag undrar en sak?

I min blogg kan det kännas ibland att det blir för mycket utav en enda sak?

Vad tycker ni, ska jag fortsätta blogga om precis allt. Mitt liv, mina foton, min inspirationer  starka inlägg, mat och allt möjligt eller ska jag bara blogga om ämnen som ska diskuteras?

Vad tycker ni?

Advertisement

6 thoughts on “Vad tycker ni?

 1. Din blogg är bra. Om du trivs med den ska du fortsätta som du gör. Det är bra att blogga och få dela sina tankar och känslor.
  Jag berättar inte allt om mej själv på min blogg, däremot. Det jag skriver kan i så fall vändas mot mej och sluta i mobbing. Det tar jag inte.

  Åsikter är kul att dela och få respons på.

  Kao.

  Like

   • 🙂
    You got it!
    Vi kan alltid lära av varandra. Även om jag är 100 år äldre än du. Jag lär mej av dej – och jag har en dotter som snart fyller 23….

    Bara att läsa varandras bloggar och tänka en stund : “vad är det hon/han säger?” Kanske är det något viktigt man behöver veta?

    Kao

    Like

     • Precis.
      Men nu är jag i ungefär samma läge som “Skvitt” och “Under Mattan” – kanske vi blir censurerade för att vi tycker vissa saker. Har vissa åsikter som inte passar rådande regering.

      Trots allt snack om demokratiska rättigheter, däribland våra fria åsikter i skrift, så har nu flera sajter, som inte är rasistiska men bara skriver om rådande förhållanden i samhällsfunktionen, men med lite knorr, blivit CENSURERADE!!!

      Sånt är viktigt för både oss som är lite äldre. Men inte minst för er som är unga idag. Om man inte är uppmärksam kan våra (som vi tycker naturliga) fri- och rättigheter plötsligt vara borta en dag. Och då lever vi i en diktatur.

      Kanske det låter drastiskt, men precis å är det. Kolla bara: 80% av all media ägs av Bonniers. Hur tror du att det påverkar synen/uppfattningen hos de som läser dessa tidningar ?

      #Banta,shoppa, träna baka och knulla på ett visst sätt#.

      Tycker det är styrning och helt sjukt. Man tillåts inte tänka själv. Man blir manipulerad.,

      Bara man begriper det själv så är det bra.

      Ursäkta mitt “anfall” av ord 😀

      Kao

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s